Logga in

Användar ID
Lösenord


Glömt lösenordet eller användarnamnet ?

För oss på Individuell Människohjälp har det alltid varit viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och schysst sätt. Därför välkomnar vi GDPR (General Data Protection Regulation) – en ny EU-förordning som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018.

Vi har tagit fram en integritetspolicy som beskriver hur och varför vi sparar dina uppgifter. Något vi bland annat gör för att kunna skicka relevant information, bättre erbjudanden och förbättra vår service.


Vad är GDPR?

GDPR är en dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation) som börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. Den kommer ersätta nuvarande Personuppgiftslagen (PUL).

Mycket är sig likt från Personuppgiftslagen, men skyddet för din personliga integritet förstärks och du får större kontroll över dina uppgifter.

Vad innebär det för mig som givare?

GDPR kommer inte påverka dina avtal hos oss. Däremot får du större möjlighet att bestämma över dina personuppgifter. Alla dina rättigheter och annan information som rör dina personuppgifter finns i en databas på IM.

En rättighet du har är att när som helst invända mot att dina uppgifter används för direktmarknadsföring från oss. Detta gör du genom att kontakta IM (Individuell Människohjälp)

Behöver jag göra något?

Du behöver inte göra något! Men om du vill får du gärna läsa igenom vår nya integritetspolicy och de uppdaterade allmänna villkoren som börjar gälla från och med den 25 maj. Vi på IM kommer fortsätta att värna om din integritet.